Телефон за контакт

0876 55 30 99

Работно време

Пон - Нед 08:30 - 20:00

Пишете ни

info@rusestroy.com

за РусеСтрой

КОИ СА РУСЕСТРОЙ

Най-голямата фирма в Русе специализирана в покриви и хидроизолации. Ние сме екип от професионалисти в цялостното изграждане и ремонта на всякакъв вид покриви и покривни конструкции.

Нашата фирма е едно от малкото дружества, способни да задоволят нуждите на всеки за извършаването на цялостно изграждане или ремонт на покрив. Вие с леко сърце и спокойна душа ще бъдете в състояние да ни се доверите за ремонта на Вашия покрив. Ние използваме индивидуален подход към всеки клиент и щателно изпълняваме задълженията по гаранцията. Ето защо, имаме толкова много положителни отзиви и добра репутация.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Защото ние имаме редица предимства: За Вас ще работи само високо квалифициран и приятелски настроен персонал, който ще изслуша внимателно Вашите изисквания и ще Ви помогне да направите най-целесъобразния и правилен избор за предстоящото изграждане или ремонт на покрив.

Нашата мисия е: Ориентация към оптимизиране съотношението цена/качество на услугата изграждане или ремонт на покрив. Този факт винаги е бил високо оценен от нашите клиенти, които постоянно ни препоръчват на свои роднини, приятели и партньори.

Изпълняваме поръчките си в срок и даваме пълна писмена гаранция за извършената от нас работа.