Телефон за контакт

0876 55 30 99

Работно време

Пон - Нед 08:30 - 20:00

Пишете ни

info@rusestroy.com

ремонт на покрив Русе цени

Нашата фирма е лидер в цялостното изграждане и ремонта на всякакъв вид покриви в Русенска област. Чрез дългогодишният си опит и задълбочени познания в сферата на покривните конструкции и покрития ние предлагаме на нашите клиенти иновационни методи и технологии за ремонт и цялостно изграждане на покриви.

Използваме само висококачествени материали и изпитани професионалисти, което води до отлични крайни резултати. Целта ни е 100% качество и 100% доволни клиенти.

Ремонт на покриви в Русе

При цялостното изграждане на нови покривни конструкции е много важно на първо място да се осигури качествен дървен материал, което никак не е лесно и не е по силите на всяка фирма. Единствено ние сме в състояние чрез най-сериозните доставчици на дървен материал за Русе и региона, които са наши дългогодишни партньори, да осигурим такъв.

От не по-малка важност са майсторите, които ще сглобят конструкцията, защото и най-малката грешка и неточност при изпълнението ще доведе до изкривяване, усукване и негодност на покрива. Затова при нас работят само опитни професионалисти, които си разбират от работата и знаят какво правят. След изграждането на главната конструкция следва обшивката с ОСБ плоскости с дебелина 9 мм или с дъски.

След това върху обшивката се монтира паропропусклива подпокривна мембрана, която е важно да бъде с добро качество и минимум 80 гр. на кв.м. След монтажът на мембраната се изгражда двойна дървена скара от летви (шипки) – вертикали 2 на 3см и хоризонтали 3 на 4см и върху нея се нареждат керемидите или ламаринените листи. За къщи препоръчителни са керамични керемиди- „Тондах“, „Кебе“, „Младост“, „Нексе“ и др. или бетонни керемиди-„Брамак“, „Техносим“ и др.

За производствени помещения или халета е подходяща гофрирана или ЛТ ламарина, а за навеси, беседки, веранди и др.- метални керемиди „Билка“, „Линдаб“ и др. или ондулин.

Покривни ремонти и цени

При ремонт на съществуващ покрив първо се прави оценка на състоянието на главната конструкция и ако тя е в добро или задоволително състояние може да бъде оставена, като се укрепи на места ако има нужда и се сменят някои изгнили или негодни греди. Ако обаче тя е негодна се демонтира и се изгражда нова. Същото важи и за керемидите- ако по-голямата част от тях са здрави и в добро състояние, покривът може да се препокрие с тях, като негодните се заменят със здрави от същият вид.

Цените на квадратен метър за чисто нов керемиден покрив варират от 200 до 350лв. в зависимост от изискванията на клиента и вложените материали, а за ремонт на керемиден покрив от 120 до 180 лв. на кв.м. труд и материали.

Гаранцията която фирмата дава започва от 15 години за ремонт на покрив и стига до 33 години за чисто нов покрив.