Телефон за контакт

0876 55 30 99

Работно време

Пон - Нед 08:30 - 20:00

Пишете ни

info@rusestroy.com

хидроизолация на покрив в Русе

Хидроизолацията на една сграда е от първостепенно значение за нейното правилно функциониране. Ако не е напълно изолирана влагата, тя започва бавно, но сигурно да я руши. Освен това, никой от живущите в нея не би търпял да му тече покривът или влага и мухъл по стените.

Именно затова нашата фирма винаги изпълнява хидроизолациите безупречно и с безкомпромисно качество, защото както казват старите хора „глупава вода няма“, тя винаги си намира път, затова и най-малкият пропуск може да се окаже фатален.

Хидроизолации на покриви в Русе

Работим само с най-добрите материали- усилени воалити- полиестери, които придават допълнителна здравина и издръжливост на изолацията. Използваме най-качествен полиестер на марката „Хидрозол“- руски материал с най-добри показатели на съдържащите се компоненти и висока степен на издръжливост. Подходящ е не само за бетонни повърхности, но идеално залепва и върху ламарина, дърво и дори стъкло.

За да се направи качествена хидроизолация е необходимо повърхността да е суха и температурата на въздуха да е мин. +5 градуса. Първо основата се почиства идеално, след това се нанася обилно битумен грунд и след като той изсъхне се полага газопламъчно хидроизолационната ролка полиестер. Хидроизолацията може да бъде еднопластова или двупластова. При еднопластовата се полага един пласт полиестер 4,5 кг на кв.м., с посипка , а на двупластовата първи пласт полиестер 3 кг. на кв.м. без посипка и втори пласт полиестер 4,5 кг. на кв.м. с посипка. Гаранцията на един пласт е 10 г., а на два пласта е 15 г. Цената на един пласт е 38 лв. на кв.м., а на два пласта 62 лв. на кв.м. труд и материали.

За хидроизолация на фуги и по-труднодостъпни места може да се използва течна гума с армировка руселин с 5 г. гаранция.

хидроизолация на вход Русе
хидроизолация на вход Русе 2
хидроизолация на вход Русе 3
хидроизолация на вход Русе 4
хидроизолация на вход Русе 5
хидроизолация на вход Русе 6
хидроизолация на вход Русе 7
хидроизолация на вход Русе 8