Телефон за контакт

0876 55 30 99

Работно време

Пон - Нед 08:30 - 20:00

Пишете ни

info@rusestroy.com

хидроизолация на покрив Русе

Хидроизолацията е най-важната част от една сграда. Тя трябва да бъде изпълнена изключително и изцяло от професионалисти като НАС – РусеСтрой – фирма с доказан опит, професионализъм и коректност в хидроизолацията на покриви. Ние предлагаме надеждни и дълготрайни решения за вашия предстоящ ремонт на плоския покрив чрез хидроизолация.

Предлаганите видове хидроизолации на всеки един плосък покрив от РусеСтрой ЕООД – Ви гарантират надеждност и сигурност. Веднъж сключили договор за хидроизолация с нас то вече Вие нямате повече каквито и да е грижи за бъдещи ремонти.Това е опита – гаранция за качество и коректност!

В началото на сезона за хидроизолации и ремонтите на плоските ви покриви ние от фирма номер едно в изпълнението на хидроизолации – РусеСтрой ЕООД ВИ предлагаме услуги на цена без аналог на българския пазар.

Кои са тези услуги които предлагаме:

 • Хидроизолация на покриви на панелни блокове 
 • Хидроизолация на тераси– изпълнение ОТ – ДО, услугата включва – изкъртване на предходна настилка, изпълнение на качествена хидроизолация, предварително съгласувана със собственика/ците, полагане на нова настилка
 • Хидроизолация на промишлени помещения– тази наша услуга е достъпна за средния и едър бизнес. Възползвайки се от нашия огромен опит ВИЕ сте в пълна безопасност , както ВИЕ така и производството ви – материали , инструменти и машини.
 • Хидроизолация на основи– хидроизолацията на основи през настоящата година са в крак с най-новите технологични постижения в световен мащаб. Ежедневните ни актуализации на технологии и материали ВИ гарантират надеждна и сигурна хидроизолация на сутеренните помещения.
 • Хидроизолация на панелни фуги – хидроизолацията на панелните фуги която ВИ предлагаме гарантират веднъж за винаги справянето с мухълите, плесена и влагата в дома ви. Нашите алпинисти си знаят работата

Какво остана още ?

Остава вашия избор – дали да ни се доверите както направиха вече множество клиенти в Русе. Нашата фирма е водеща в надеждните хидроизолации на чудесни цени.

Предлагаме следните хидроизолации на покриви:

Ние предлагаме абсолютно всички видове хидроизолация като :

  • Хидроизолация за покриви тип APP хидроизолационна мембрана на фирмите – Copernit, Esha, Bossher Hoffmann, Vedag, ICOPAL, Salambo и мн. др.
  • Хидроизолация за покриви чрез SBS хидроизолационни мембрани на водещите фирми производители на хидроизолация описани по-горе
  • Хидроизолация на покриви чрез PVC настилки

Разбира се предлагаме и надеждни ремонти на покриви тип – скатен покрив. Свържете се още сега с нас за вашата оферта за хидроизолция.

Типове Хидроизолации на покриви

 • Качествени хидроизолации на основи на сгради , къщи хидро-строителни изолации и др.
 • Качествени хидроизолации на покриви – покриви на сгради – плоски покриви , административни сгради , жилищни и т.н
 • Промишлени хидроизолации (хидроизолации на халета , производствени сгради, заводи, хотели, пътища – мостове и всичко свързано с Промишлената хидроизолация
 • Хидроизолации на басейни, водохранилища и помещения подложени на воден напор (фирмата прелага световните лидери в производството на материали за качествена хидроизолация на подобни съоражения)

Защо трябва да имаме добра хидроизолация?

Качествените хидроизолации дават възможност на останалите системи и материали от които е изградена една сграда, да функционират правилно без опасност от разпад / Корозия, Адхезия, Шупли и Намаляване на якости и др../ При една добре направена хидроизолация добре защитеният материал а именно – бетона може да функционира по дълго, добрата хидроизолация и изпълнени покривни системи помагат на бетона да поддържа добрата си якост на натоварване, когато е сух и правилно обезопасен от влагата и парите на водата, бетона запазва основните си свойства и ни служи по-дълго. За целта качествената хидроизолация е от съществено значение.

Не оставяйте покривите си на непрофесионалисти, една не добре изпълнена хидроизолация може да ви коства не само два и три пъти по скъпа хидроизолация а и много повече.

ОПИСАНИЕ НА ОСНОВНИ ХИДРОИЗОЛАЦИОННИ ПОСОБИ ЗА РЕМОНТИРАНЕ НА ПОКРИВИ И МАТЕРИАЛИ :

 • Хидроизолация Полиуретан / полиуретанова пяна; полиурея / – Подходяща за всякакви повърхности – прекрасни хидроизолационни и същевременно топлоизолационни качества. Положена от НАС с гаранции от 10 до 50 Години
 • Хидроизолация – течноразливна хидроизолация / хидроизолационна мембрана Изомакс/ – Прекрасен вариант като цена и функционалност. Предлаганите хидроизолационни решения от течноразливни хидроизолации oт нас са Изомакс А ; О ; Еласта ; Изомраз ; ИЗОМАКС – стабилен партньор в годините. Материалите на Изомакс гарантират изключителна надеждност и качество съчетано с нашата ГАРАНЦИЯ
 • Хидроизолация – Рулонна /битумна хидроизолация – Рулонните хидроизолационни покрития представляват воалитни ролки готови за настилане посредством газопламъчно или студено полагане.

Защо първата и най-главна задача е Покрива ни да е здрав. Може би не е нужно да се замисля човек.

Ние сме коректен партньор – ще дойдем и ще отстраним причината на евентуален дискомфорт и евентуален проблем с покрива.
Единственото условие е

АТМОСФЕРНИТЕ УСЛОВИЯ да позволяват отремонтиране

– за течноразливна мембрана Изомакс – + 16 градуса ( 1 ден за обработка на основата и 1 ден изсъхване на материала)

– за рулонни хидроизолации – Газопламъчно полагане – +5 градуса

НАШАТА КОРЕКТНОСТ СЕ ГРАДИ НА ВАШЕТО ДОВЕРИЕ – НЕ БИХМЕ ВИ ПОДВЕЛИ

Света на ХИДРОИЗОЛАЦИИТЕ В България …. и не само !
Работим с възможно най-качествените и актуални хидроизолационни решения на пазара. В този отрасъл ще ВИ запознаем с Труда ни насочен в перфектното изпълнение и отремонтиране на покриви и всичко което може и трябва да бъде хидроизолирано.