Телефон за контакт

0876 55 30 99

Работно време

Пон - Нед 08:30 - 20:00

Пишете ни

info@rusestroy.com

Липса на пари за пазаруване на черен петък – вземете бърз кредит

черен петъкЧасовникът отброява все по-бързо времето до черния петък. Любима дата в календара на много от хората, които са направили своя списък с желани покупки, но искат да ги вземат на по-добра цена. Някои от магазините вече пуснаха своите предварителни промоции за различни стоки, но реалното пазаруване ще бъде през последния петък на ноември. Ако все още не сте се подготвили съвсем за безбройно много оферти, сме подготвили за вас кратък списък със стъпки, които да направите предварително за по-добър пазар.

Предварително проучване

Преди да преминете към самото закупуване на продукти, и то на възможно най-добрата цена, то трябва да си направите предварително проучване. Напишете на един списък всички артикули, които искате да закупите. След това проверете къде се продават; на какви цени се предлагат стандартно на пазара и в кои търговски обекти ще бъдат намалени през черния петък. Предварителната проверка на тези фактори ще помогнат да намерите по-големи намаления, да използвате максимално времето за пазар в самия ден и да спестите повече пари. 

Планиране на времето за шопинг 

Друг важен момент в пазаруването по време на черен петък е, че той обикновено продължава само един ден, а магазините и офертите за разглеждане са толкова много. След като вече имате набелязани места за пазаруване, проучете колко време ще е необходимо за достигането от един до друг магазин, по какъв маршрут да минете, къде да паркирате или какъв удобен градски транспорт да ползвате.

Осигуряване на средства

И не на последно място, цялото предварително планиране би било напълно излишно, в случай че нямате налични парични средства за пазаруване. Знаем, че в края на годината разходите са големи, но пък не трябва да изпускате шопинга с толкова горещи намаления. Може да използвате бърз кредит като допълнение към месечния бюджет, с което да купите всички избрани стоки. Online кредитите са свежи пари на заем, който може да върнете бързо и лесно, на удобни за вас вноски и в определен от вас период. Потърсете коя кредитна компания предлага  услуга, която ще покрие напълно вашите нужди и изисквания.

Вече уточнихме какви са трите елемента на ефективното и удовлетворяващо пазаруване. Черният петък е след по-малко от седмица, затова действайте по план, без да отлагате. Направете един подобаващ шопинг тур, закупувайки всички желани стоки за лична употреба, дома или офиса, а защо не и подаръците за предстоящите коледно-новогодишни празници? 

29 ноември идва, но вие сте готови за превземане на любимите магазини!